Трагедия разтърси вчера Стара Загора. Шестокласничка от ОУ Христо Ботев се удави

...
Трагедия разтърси вчера Стара Загора. Шестокласничка от ОУ Христо Ботев се удави
Коментари Харесай

Трагедията в Стара Загора! Канълът, където се удави ученичка, не бил обезопасен

Трагедия раздруса вчера Стара Загора. Шестокласничка от ОУ " Христо Ботев " се удави в градския канал. 

Марияна Стефанова - пом. - шеф на СУ " Христо Ботев " споделя: 

" След привършване на 6-я час в 12.35, към 13.30 се обади сътрудник, който сподели, че дете е пристигнало до учебно заведение и е споделило, че Габриела се е удавила на канала. Той незабавно е тръгнал. Звъннахме на класния, на 112 и класния участва на работата на екипите. Имало е възпитаници и от други учебни заведения. Всики са доста уплашени, учебният психолог работи с учениците и сътрудниците. 

Текат следствени дейности от полицията, през вчерашния ден беше много топло, купили са си закуски и са отишли да играят. Този канал за какво не е обезопасен, не зная, само че всички са доста уплашени. Съболезнования на родителите и околните. Това е безразсъден случай. "  



" Веднага можем да окажем подпомагане с психическа поддръжка. След последния образователен час детето не е включено в групите за целодневна организация, което значи, че отговорността е на родителите. " - сподели началникът на районно управление (на МВР). 

Каналът е благосъстоятелност на напоителни системи. Преди няколко седмици са се разхождали някакви възпитаници към една тръба от горната страна - добави пом-директорът. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР